https://pecicanews.ro/
Concert virtual al Corul Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” (VIDEO)

Concert virtual al Corul Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” (VIDEO)

Corul Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica, dirijat de prof. Alexandru Zaharia, oferă publicului un spectacol virtual, care poate fi vizionat pe pagina de Youtube, AICI.

Elevii au prezentat înainte de Crăciun un concert de colinzi pe scena Casei de Cultură „Doru Ioan Petescu” Pecica, fără spectatori și care a fost înregistrat de responsabilul video, Daniel Zaharia și fotografiat de responsabilul foto, reporterul Sorin Dan Cârstea.

Corul a interpretat colindele: Am plecat să colindăm, Astăzi s-a născut Hristos, Scoală gazdă din pătuț, Steaua sus răsare, o ce veste minunată și dalbe flori (solistă Ilinca Alexandra Sătmărean).

Între piesele corale a avut loc și un moment muzical: duetul prezentat de Flori Covaci și Denisa Coșulea care au interpretat pe două voci colindul ,,Emanuel, Dumnezeu cu noi”.

Apoi, grupul mare al corului a interpretat trei colinde: După datini colindăm, Gazde mari și Am pornit cu colindatul. Sunetistul concertului a fost Gavrilă Bereș.

La sfârșitul concertului, copiii din cor i-au făcut o surpriză dirijorului, ca semn de mulțumire pentru eforturile depuse pe tot parcursul anului.

„Mulțumim doamnei director a casei de cultură ,,Doru Ioan Petescu, Eugenia Ponta Pete, domnului primar și viceprimar, directorilor liceului și tuturor celor care ne susțin” – a transmis, la rândul lui, dirijorul prof. Alexandru Zaharia.

În ajunul Sărbătorii Nașterii Mântuitorului, corul a mers cu colindul la mai multe instituții, persoane și familii: la Poliția Rutieră, la magazinul chinezesc, la doamna Mioara Șiculan, la familia Brumar Dumitru și Gianina, la familia Imbroane Sorin, la familia Șiclovan Felicia și Marin, la doamna Vlașin Olga, la familia Raicovici Lia și Ciprian, la familia Cîmpan Francisc și Viorica, la familia Tomoiogă Gheorghe și Rodica, la familia Iuga Claudiu și Maria, la familia Danci Petru și Dora, la familia Sucigan Adina și Aurelian, la familia Mester Erika și Pavel, la familia Crăciun Ioana și Zoran, la familia Șiclovan Olivia și Marcel, la familia Petru Antal, la familia Miodrag Stanoiov, la familia Traian Igaș, la familia Dudaș Marian și la familia Petrișor Radu, fiind primiți cu drag peste tot.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )