https://pecicanews.ro/
32 de goluri, înscrise în trei meciuri (GALERIE FOTO)

32 de goluri, înscrise în trei meciuri (GALERIE FOTO)

Echipa de Juniori A1 a ACS Progresul Pecica este pe val în Campionatul 2022-2023 și a bifat trei victorii în trei etape.

„Jucători au o mentalitate bună, ne pregătim serios pentru fiecare meci și asta se vede în rezultate. Sunt mulțumit de echipă” – a rezumat pentru Pecica News antrenorul Ioan Bănățan.

Tinerii fotbaliști pecicani au jucat în prima etapă la Arad, cu ACS Viitorul, unde au înscris de nu mai puțin de 13 ori, prin reușitele lui Lucas Câmpan (5), Mihai Muncuți (2), Gabriel Szép (2), David Gruia (2) și Mark Barbu (2), scor final 3 – 13.

A urmat încă o deplasare, la Curtici, unde Progresul a marcat „doar” de șase ori și s-a impus cu scorul de 2-6, grație golurilor lui David Gruia, Lucas Câmpan (2), Roberto Bănățan, Luca Indreica și Mark Barbu.

Primul meci pe teren propriu s-a desfășuat miercuri după-masă, în fața unui public mai puțin numeros, dar vocal.

După câțiva stropi de ploaie la început, prima parte a meciului s-a desfășurat pe o vreme însorită, urmată de mai multe reprize de ploi torențiale.

Vremea schimbătoare nu a afectat dinamica jocului: fotbaliștii pecicani au început în forță meciul și au deschis scorul încă din cel de al doilea minut, prin Cristian Mihai, conducând cu 6-0 la pauză, prin reușitele lui David Gruia, Andrei Matyus și Lucas Câmpan (3).

CS Șoimii Lipova a marcat golul de onoare în minutul 56, prin Chelea, după care ploaia, dar și ploaia de goluri a continuat, prin hat-trickul lui Mihai și dublele lui Lucas și Roberto Bănățan, căpitanul echipei, scor final 13-1.

ACS Progresul a jucat în formula: Roșu, Roberto Bănățan, Victor Gomboș, David Roșu, Denis Șimonca, Luca Indreica, Andrei Serangău, Cristian Mihai, Andrei Matyus, David Gruia, Lucas Câmpan, au mai intrat pe teren: Mihai Muncuți, Raul Belea și Gabriel Szép.

Juniorii pecicani se află în topul clasamentului, urmați de adversarii de ieri și de CS Victoria Zăbrani. Miercurea viitoare, echipa joacă la Arad, cu CSS Gloria.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )