https://pecicanews.ro/
12 pompieri pecicani au intervenit la Arad

12 pompieri pecicani au intervenit la Arad

Pompierii voluntari pecicani sunt apreciați de colegii lor profesioniști și au fost solicitați marți seara la stingerea unui incendiu de proporții la Arad.

Formația Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Pecica a intervenit cu 12 pompieri și o mașină la focul izbucnit la un magazin alimentar din cartierul arădean Gai.

„Noi am realizat, printre altele, alimentarea cu apă de la hidrantul aflat în apropiere” – a explicat Lucian Mocanu, șeful SVSU Pecica.

Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare la înălțimi, o autospecială SMURD pentru protecția personalului propriu, cu sprijinul a două autospeciale de stingere de la Detașamentul Ineu și una de la SVSU Pecica.

Focul a izbucnit la magazinul Flana Market al reţelei ACA (Asociația Comercianților Autohtoni, botezată de către concitadini ca Asociația Comercianților Arădeni), care a deschis o unitate la începutul lunii iunie şi la Pecica.

În momentul sosirii echipajelor de intervenție, focul ardea violent şi a cuprins întregul magazin, motiv pentru care s-au cerut întăriri de la Pecica şi Ineu.

Incendiul a fost stins după aproximativ trei ore, fără a se propaga la construcțiile învecinate.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )