https://pecicanews.ro/
10% bonificație la plata impozitelor

10% bonificație la plata impozitelor

La Pecica, nivelul impozitelor și taxelor locale a rămas la fel în 2022, fiind făcută doar ajustarea la rata inflației, obligatorie conform legii (de 2,6%).

Casieria și Serviciul Impozite şi Taxe Locale şi Executare Silită al Primăriei Orașului Pecica au fost printre primele din județ care au reluat activitatea cu publicul, încă din data de 6 ianuarie 2022.

„Locuitorii orașului Pecica și ai satelor aparținătoare au fost mereu conștiincioși, gradul de colectare pentru taxele și impozitele locale în 2021 fiind de 75%. Mulți cetățeni au venit deja să plătească și pentru noul an” –  a declarat primarul Petru Antal.

Pecicanii și cei care dețin proprietăți pe raza orașului au trei variante de a achita dările: la casierie, în numerar, tot aici, cu cardul, sau online, fără a fi nevoiți să se deplaseze.

Programul cu publicul al casieriei rămâne neschimbat: de luni până vineri între orele 8:00 – 16:30, iar în zilele de marți între orele 8:00 – 18:30.

Cei care aleg varianta online trebuie să acceseze pagina de internet a orașului: www.pecica.ro, meniul E-Administrație, unde au posibilitatea consultării cuantumului impozitelor datorate și pot face plata prin Platforma electronică de servicii a Orașului Pecica, CityOn, sau prin Ghișeul.ro.

La fel ca până acum, pecicanii și locuitorii satelor aparținătoare care achită întreaga sumă datorată până la data de 31 martie, beneficiază de o reducere de 10%.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )