Warning: ftp_login() [function.ftp-login]: Login authentication failed in /home/pecica/domains/pecica.eu/public_html/SFTP.php on line 188
PECICA NEWS - STIRI PECICA * Citeste stirile orasului tau!
Flash news:
 
<< Înapoi


Memorie accidentală în caz că te trezeşti mort20.12.12 de Timebomb

-  Jurnal anticipativ
 
„prognoza mistică te obligă la revizuirea prin resetare și reinstalare a programului sau de ce dumezo mi te-ai trezit la ora asta?!”


20 decembrie, 2012; ora 7.00

 ...cam astea-s amintirile: memorie accidentală în caz că te trezeşti brusc mort.
Am dormit 8 ore bocnă. O singură pauză de o cană mare cu lapte. Trei linguri de zahăr și juma de colac (peste pupăză, da) pe la 2.22... dar asta nu se pune... e din setări.
Spre 6 am visat epic și mișto... cum să aproape tot: cum să leg, cum să dezleg, cum să rimez, cum să mimez, ce să duc, ca haiduc, când mă duc... Bineînțeles că mai țin minte ceva gen 2, 22%... pe concretelea. Atmosfera e alta, cuvintele diferă de la secundă la secundă; care au murit, care acuma-și dau duhul, care-și fac cruci că pleacă: dar nu despre asta e vorba în viitorul orișicărei amintiri? Memorie accidentală în caz că te trezeşti mort.


Ora 7.30

Bine – că io nu văd niciun pesimism în problemă, asta-i altă mândrie amestecată cu altă prejudecată: io nu văd niciun pesimism în nicio problemă.  De data asta cu ochii deschiși, mai ieri-alaltăieri, într-un decor de un alb-gri-albastru absolut fabulos prin asortare la soarele cerului de amiază, am visat ca și cum aș fi contemplat, discutând cu un prieten,  tablourile dintr-o expoziție: o să fim niște părți ale unor biluțe împodobite  și cristalin croșetate în toate minunățiile domnului-dumnezeului-nostru-al-culorilor, care, lovindu-se între ele, se vor multiplica sau reduce în alte biluțe cristalin-coloristic-croșetate, precum sporii ciupercilor, puful păpădiilor... dar totalmente nebiologic... nevegetal. Cică nu mai merităm, la cât ne-am bătut joc de mediul biologic-vegetal de aici, să trecem curând la o formă biologic-vegetală. Rămânem cu memoria aia cristalin-minerală: vreo 2, 22 %... cum ar veni: partea anorganică și micile particule de metal din noi. Memorie accidentală în caz că te trezești mort.


Ora 8.00

Așa... deci ce treaba naibii are plecarea asta în grup cu depresia individuală, cu frica și cu buncăru?! Adică, vezidoamne, tu te-ai dori printre supraviețuitori!... Adică te crezi vreun Michelangelo, vreun Bach sau vreun Einstein... să faci o lume din nimic. Păi, bă, cu alea 22,2% memorie accidentală în caz că te trezești viu, să zici mersi dacă poți să te mai târâi ca un ornitorinc fake prin nămolul de foc, pară și gheață, cu ochii spart-închiși, în căutarea unui peisaj diluvian care nu să te mângâie sau răcorească sau încălzească, ci măcar să nu-ți ardă, cutremure, sfâșie, iradieze, explodeze și cea mai intimă sinapsă a durerii... supraviețuitorule care ești tu supraviețuitor.
Știi ce?... Mult... da muuult mai bine biluță cristalin-coloristic-țesută-de-domnul-dumnezeul-nostru-al-culorilor... fără conștiință de sine... cu identitate schimbabilă la fiecare secundă, minerală, cu inocență luciferică.
La ce ți-ar folosi mai multă memorie accidentală în caz că te trezești mort?...


Ora 8.30

Și ce dracu îi cu heităreala asta?! Bă, până și Moș Crăciun s-o refugiat în buncăr... am observat că o dat unfriend la o groază de persoane... și nu numa pe facebook. O isterie colectivă apocalipsa asta individuală, frate!... Adică din toate bibliile alea ale lu dumezo pe care vi le-ați băgat în cap, în biserici, prin paturi și politici, atât ați înțeles: că buncăr, pușcă, munte, război, rupe dujmanu, conserve, rafturi și curve?!
Nașpa atunci!... Respectiv, cam 2,22% din ce trebuia înțeles... Partea cu ura, cu blestemul, cu vânătoarea de semeni, cu răzbunarea, cu omorul. Nu, nu la asta e ok să se reducă minimumul ăla de epică, rămas mai mult pe tine decât în tine cum rămân aluviunile după potopuri... nu-s eu abilitat să-ți spun la ce... dar nu la asta.
Fie că-ți apucă, fie că nu-ți apucă hoitul sau trupșorul 22-ul în liniște și pace... tu, proprietar, producător și beneficiar de memorie accidentală în caz că te trezești mort.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MqOEm27of0QComentarii (2)

terminator - la 26 12 2012 ora 12:18:))))


Calugarul Pafnutie - la 20 12 2012 ora 10:07asa sa ne ajute partea buna, chiar daca minoritara, din noi!...


Nume:
Comentariu:Conform Clubului Român de Presă, se pot prelua texte din conţinutul articolelor în scop de informare sau pentru revista presei, în limita a 500 de caractere. În acest caz, OBLIGATORIU se va menţiona sursa www.newsar.ro sau NEWS-AR. Reproducerea neautorizată a textelor sau imaginilor de pe acest site cu încălcarea acestor norme este interzisă fără a avea un acord scris din partea REDACŢIEI şi se va soluţiona în instantele de judecată.
  Gura lumii, slobodă!
Gheorghe Falcă nu se dezice cu una cu doua în ceea ce priveşte temperamentul. Gura lumii vorbeşte despre două deplasări

continuare »

Ultimele comentarii
Gândind în 16.11.17
Ma întreb cum doamna învățătoare, Pete, reușe&# ...
Sincer în 16.11.17
Am rugămintea ca la aceste manifestări sa nu mai sunați numai ...
Gau în 16.11.17
Famia Pete a pus stăpânire pe căminul cultural și mai ale ...
xxl în 16.11.17
Sigur se lasa cu o betie pe bani prostimi ca doar nu pe bani lor
Ha în 16.11.17
Acest documentar este campania primarului pe banii noștri!si ce prostii ...
Cetatean în 16.11.17
Care fabrici??Nu face primarelul nostru un documentar cu salariile pe care le ...
si eu în 16.11.17
ati sprijini un candidat independent pt. primar
Și eu în 16.11.17
Domnule primar, și ceea ce faceți dumneavoastră alături d ...
Vaisamar în 16.11.17
Ideea ca și-au format un clan care e înfiripat in toate departament ...
Real în 15.11.17
A fost sesizat Dna Timișoara! Politia Pecica e in cârdăși ...

Un ritual folosit în Mozambic împotriva durerilor de cap a fost adaptat în vederea iniţierii în „Mişcarea Populară”.

SEO
ziare
 
contact@news-ar.eu
tel: 0745-516915
      0357-425837
      0770-214891
publicitate@news-ar.eu
tel: 0745-516915
      0357-425837
      0770-214891