https://pecicanews.ro/
Se modernizează tribunele de la stadionul Progresul

Se modernizează tribunele de la stadionul Progresul

Odată cu promovarea în eșalonul trei fotbalistic, Asociația Clubul Sportiv Progresul Pecica a avut de îndeplinit o serie de cerințe impuse la acest nivel.

Dacă terenul se prezintă excelent, iar condițiile de pregătire sunt foarte bune (vestiare, dotări etc.), singura problemă au reprezentat tribunele, motiv pentru care Federația Română de Fotbal a acordat o omologare provizorie. Condiția impusă a fost ca echipa să rezolve această problemă până la debutului noului sezon.

Pandemia a întârziat mult investiția, dar în prima săptămână aceasta au început lucrările în Pădurice.

O firmă locală se ocupă de repararea tribunelor, revopsirea lor în culorile clubului (galben-albastru) și, ca o noutate, montarea de scaune pentru publicul care va veni la meci începând din sezonul 2020-2021.

„Avem de montat 500 de scaune galben-albastre la tribuna I, câte 250 pe o parte, în așa fel încât capacitatea arenei să ajungă la 1000 de locuri. Eu spun că până la finalul lunii iulie toate scaunele vor fi montate, iar tribuna frumos vopsită și delimitată de balustrade” – a explicat primarul Petru Antal.

Administrația locală dorește să sprijine, la fel ca și în anii trecuți, toate inițiativele care vizează viața sportivă locală.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )