https://pecicanews.ro/
Proiect muzical pentru tineri talentaţi (VIDEO)

Proiect muzical pentru tineri talentaţi (VIDEO)

Mai mulţi tineri artişti din oraş şi din zonă au decis să îşi încerce şansele pe cont propriu pentru a se prezenta publicului larg, chiar şi pe timp de pandemie.

Aşa a luat fiinţă proiectul Hai HO Production, care doreşte să promoveze cântăreţii tineri, aflaţi la început drum.

Iniţiativa aparţine artistului vocal Mihai Văcăriuc, în vârstă de 17 ani, din comuna vecină Secusigiu, membru al Corului Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” din septembrie 2017.

Prima melodie înregistrată a fost un cover după piesa ,,Ne topim” a trupei Carla’s Dreams.

Piesa a fost înregistrată alături de membrii corului pecican, dirijat de prof. Alexandru Zaharia, care a cântat şi la pian.

Filmările au fost făcute în pădurea spre Bezdin, de către Nicoleta Iulia, Laurenţiu Frişan și Casian Radu, montajul fiind făcut de Văcăriuc.

Videoclipul alb-negru a fost încărcat pe canalul Youtube al proiectului, în data de 8 martie, iar de atunci a fost vizualizat de aproape 1 800 ori.

„Corul m-a susținut și a colaborat cu mine. Proiectul acesta este începutul echipei Hai HO Production, împreună pregătim multe proiecte interesante” – a spus solistul piesei, elev la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” din Arad.

Hai HO Production va lansa în data de 1 mai melodia „În miez de noapte”, o coproducţie între Mihai Văcăriuc şi tânărul rapper pecican Lil Lazăr (Lucian Lazăr).

Aflat şi el la început de carieră muzicală, Lazăr a postat nouă piese în ultimele trei luni pe canalul său de Youtube, majoritatea în colaborare cu alţi artişti.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )