https://pecicanews.ro/
Programul de colectare al deșeurilor în anul 2019

Programul de colectare al deșeurilor în anul 2019

Operatorul de salubritate SC Retim Ecologic Service SA anunță populația că programul de colectare al deșeurilor rămâne neschimbat în anul 2019.

Astfel, colectarea deşeurilor menajere (tomberonul negru) se va face tot pe cartiere, în diferite zile ale săptămânii: luni în zona 100 şi pe strada 1, marţi în zona 200, miercuri în zona 300, joi în zona 400 şi pe strada 3, iar vineri pe strada 2, în zonele 500 şi 600, precum şi în satele aparţinătoare Turnu, Sederhat şi Bodrogu Vechi.

Sistemul rămâne același și în cazul tomberonului galben: în cea de a DOUA şi a PATRA zi de VINERI a fiecărei luni la Pecica, respective în cea de a DOUA şi a PATRA zi de MARŢI în satele Turnu, Sederhat şi Bodrogu Vechi.

Operatorul reaminteşte cetăţenilor că tomberonul galben este destinat DOAR materialelor RECICLABILE, cum sunt PET-urile de plastic şi dozele de aluminiu (de suc şi de bere), nu şi alte tipuri de deşeuri din plastic.

Pentru colectarea deşeurilor de hârtie şi carton se vor amenaja platforme de colectare în mai multe puncte importante din oraş.

Până atunci, cartoanele şi hârtiile se vor pune în TOMBERONUL GALBEN, alături de PET-uri şi dozele de aluminiu.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    VLASIN 5 ani

    sticlele si borcanele unde se colecteaza?

  • Disqus (0 )