https://pecicanews.ro/
Două surori din Turnu au parcurs 57 de kilometri în 12 ore

Două surori din Turnu au parcurs 57 de kilometri în 12 ore

Sâmbătă a avut loc la Timişoara Campionatul Național de Ultra Atletism, organizat sub patronajul Federației Române de Atletism şi concursul internațional de ultra alergare S24H, ajuns la a patra ediție.

Aici concurenţii înscriși parcurg rute timp de 6, 12 sau 24 de ore, două concurente tornene reprezentând cu cinste satul aparţinător şi oraşul Pecica.

Surorile Andreea şi Nicoleta Şuşcă sunt legitimate ca atlete la Clubul Sportiv Universitatea Arad, în paralel fiind şi arbitri de fotbal.

Pentru tinerele în vârstă de 18 şi 20 de ani participarea la concurs a fost o provocare, neavând antrenament în acest sens.

„Dar se pare că din două jumătăți de măsurő am făcut un întreg și ca și vârstă, și ca și kilometri alergați” – spun ele după ce au alergat 57,306 km în jumătate de zi şi au câştigat medalia de bronz.

„Cred că lupta cu psihicul a fost cea mai grea fiindcă vedeam cum alergători profesioniști sau mai puțin alergau dublu față de noi și totuși nu am renunțat, voiam să ducem cursa la capăt” – a scris Nicoleta, cea care în acest an a fost imaginea concursului Miss Pecica, Andreea cochetând şi ea cu modellingul, cele două surori îmbinând cu succes activitățile pe plan sportiv cu implicarea în viața comunității.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )