Warning: ftp_login() [function.ftp-login]: Login authentication failed in /home/pecica/domains/pecica.eu/public_html/SFTP.php on line 188
PECICA NEWS - STIRI PECICA * Citeste stirile orasului tau!
Flash news:
 
<< Înapoi


Cum îţi influenţează Luna starea de sănătate?30.03.14 de D.D.

Luna şi ciclurile sale de creştere şi descreştere au influenţat dintotdeauna viaţa de pe Pământ şi inclusiv starea de sănătate a oamenilor, uneori în bine, alteori în rău.

Se spune că ai nevoie de 21 de zile pentru a reuşi să depăşeşti un obicei prost. Dacă vrei să te laşi de fumat, de exemplu, primele 21 de zile sunt considerate critice şi cele mai dificile. Luna te poate ajuta. Renunţă la fumat în prima zi a ultimului pătrar şi întreg procesul o să fie mai uşor, recomandă Yahoo! Shine.

În perioada în care are loc creşterea Lunii, la Lună plină procesul de reconstrucţie celulară este mult accelerat. Se consideră că această perioadă este cea în care trebuie să mâncăm bine şi sănătos, să ne odihnim mai mult pentru că întreg procesul ne face mai vulnerabili la afecţiuni virale sau la accentuarea unor probleme cronice.

În replică, în perioada în care Luna este în descreştere, vulnerabilitatea organismului scade.

Dacă ai programată o intervenţie chirurgicală, perioada în care Luna se află în descreştere este ideală. Se spune că o operaţie făcută în zi cu Lună plină implică mult mai multe riscuri. De ce? Luna influenţează în mod special lichidele, oricare ar fi acestea, motiv pentru care riscul hemoragiilor asociate unei intervenţii chirurgicale este mult mai mare.

În perioada în care Luna creşte, puseele de tensiune arterială, accidentele vasculare cerebrale şi hemoragiile sunt mai numeroase decât în perioadele în care luna este în scădere.

După Lună plină, când aceasta începe să scadă, este momentul ideal pentru a începe o cură de detoxifiere sau o dietă. Această perioadă este una în care trebuie să bem mai multă apă (şi chiar o facem, aproape instinctiv). În perioada în care Luna se află în scădere ardem mai multe calorii şi scade pofta de dulce.

Există însă şi reversul. În perioada de creştere a Lunii acumulăm kilograme, dietele eşuează şi ne hidratăm insuficient pentru că senzaţia de sete este mult diminuată.
 

 

 

 

SURSA: ziare.com/FOTO: dimofte.com
 Comentarii
Nume:
Comentariu:Conform Clubului Român de Presă, se pot prelua texte din conţinutul articolelor în scop de informare sau pentru revista presei, în limita a 500 de caractere. În acest caz, OBLIGATORIU se va menţiona sursa www.newsar.ro sau NEWS-AR. Reproducerea neautorizată a textelor sau imaginilor de pe acest site cu încălcarea acestor norme este interzisă fără a avea un acord scris din partea REDACŢIEI şi se va soluţiona în instantele de judecată.
  Gura lumii, slobodă!
Gheorghe Falcă nu se dezice cu una cu doua în ceea ce priveşte temperamentul. Gura lumii vorbeşte despre două deplasări

continuare »

Ultimele comentarii
Gândind în 16.11.17
Ma întreb cum doamna învățătoare, Pete, reușe&# ...
Sincer în 16.11.17
Am rugămintea ca la aceste manifestări sa nu mai sunați numai ...
Gau în 16.11.17
Famia Pete a pus stăpânire pe căminul cultural și mai ale ...
xxl în 16.11.17
Sigur se lasa cu o betie pe bani prostimi ca doar nu pe bani lor
Ha în 16.11.17
Acest documentar este campania primarului pe banii noștri!si ce prostii ...
Cetatean în 16.11.17
Care fabrici??Nu face primarelul nostru un documentar cu salariile pe care le ...
si eu în 16.11.17
ati sprijini un candidat independent pt. primar
Și eu în 16.11.17
Domnule primar, și ceea ce faceți dumneavoastră alături d ...
Vaisamar în 16.11.17
Ideea ca și-au format un clan care e înfiripat in toate departament ...
Real în 15.11.17
A fost sesizat Dna Timișoara! Politia Pecica e in cârdăși ...

Un ritual folosit în Mozambic împotriva durerilor de cap a fost adaptat în vederea iniţierii în „Mişcarea Populară”.

SEO
ziare
 
contact@news-ar.eu
tel: 0745-516915
      0357-425837
      0770-214891
publicitate@news-ar.eu
tel: 0745-516915
      0357-425837
      0770-214891